Vyberte:

AKTIVITY stacionáře pro veřejnost Chvalčov

„Aktivity“ jsou určeny lidem, kteří nechtějí jen tak sedět doma, ale mají zájem scházet se s vrstevníky, mají zájem si zasportovat s úsměvem úměrně věku a zdravotnímu stavu, mají zájem jezdit na výlety, trávit dopoledne při rukodělných činnostech, besedách, přednáškách, prostě pro ty, kdo chtějí žít aktivně!

Místo: Chvalčov
Termín: 3. 1. 2017 — 30. 6. 2018

„Pomozte nám s koupí nového automobilu pro Charitu Luhačovice 2017/2018“

Čím dál častěji pociťujeme, že potřebujeme v nejbližší době obnovit náš vozový park. Proto jsme od června zahájili kampaň „Pomozte nám s koupí nového automobilu pro Charitu Luhačovice 2017/2018“. Finanční prostředky chceme získat na nákup nového charitního vozu postupně od firem i jednotlivců, kteří nám chtějí pomoci. Od nového vozu očekáváme, že bude spolehlivým a bezpečným pomocníkem při zajištění sociálních služeb potřebným v okolních obcích.

Místo: Luhačovice a okolí
Termín: 1. 6. 2017, 07:00 — 1. 6. 2018, 12:05

Můj svět - 10. ročník fotografické soutěže Charity Opava

Charita Opava a firma ASEKOL společně vyhlašují 10. ročník celonárodní fotografické soutěže Můj svět pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty služeb Charit České republiky. Své fotografie můžete zasílat do 30. 1. 2018. Podrobnosti v letáku.

Ke stažení: leták - Můj svět_- 10. ročník fotografické soutěže

Místo: Opava, ČR